Over ons

EFC

Filtratie is onze specialisatie

Wij realiseren voor u besparingen op uw totale filtratiekosten. Dit doen wij zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het doel waarvoor u filters of een filterinstallatie gebruikt. Wij helpen u om uw doelstellingen te halen en te verbeteren!

Van oudsher leveren wij lucht-, gas- en vloeistoffilters. Later zijn hier levering van filtratietoebehoren, complete filterinstallaties, turn-key filtratieprojecten en onderhoudsdiensten bij gekomen. Wij zijn hiermee uitgegroeid tot een industrieel dienstverlener op het gebied van filtratie.

Wij realiseren voor u besparingen doordat wij ons verdiepen in uw specifieke proces. Samen met de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van filtratie zorgen we daarmee voor de slimst mogelijke oplossingen. Deze oplossing moet leiden tot een verbetering. We kunnen bijvoorbeeld de filters reinigen in plaats van vervangen. Wij kunnen filters toepassen met minder weerstand waardoor u bespaart op uw energieverbruik. Vandaar onze missie: altijd de meest kostenefficiënte filtratieoplossing.

EFC bestaat uit een team van betrokken medewerkers met een hart voor techniek én voor onze omgeving. Met de technologieën die wij toepassen, stoppen wij verspilling en zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Dat doen wij op verantwoorde wijze. Zo zijn wij gehuisvest in een duurzaam pand en hebben wij een actieve samenwerking met de scholengemeenschap in de regio.

Op dit moment hebben wij deze vacature(s):